Login for faster access to the best deals. Click here if you don't have an account.

Oferă de muncă pentru șoferi de camion în Germania, regiunea Markt Einersheim. Full-time Job

2 iul. 2020 1:59 p.m.   Transporturi   Würzburg   1.9K vizionări
Job Details

Recrutăm șoferi de camion pentru compania de transport marfă Meidel Logostik Gruppe, cu sediul în regiunea Markt Einersheim, Bavaria. Compania operează transporturi preponderent la nivel național, dar sunt posibile și transporturi in regim internațional (țări precum Olanda, Austria, Polonia sau Republica Cehă). Informații generale: - transport pe distanțe lungi (cabină cu pat dublu). Până la 5 zile, în mod normal luni - vineri, weekend-ul fiind liber. - printre altele, se transporta materiale construcții, dar și utilaje de genul macarale, stivuitoare, etc. - se lucrează pe camioane 40 tone. Informații specifice privind șoferii profesioniști: - Calificarea soferului profesional (important) - Permis de conducere UE > dacă permisul de conducere este obținut după 2009. - Dacă permisul de conducere este obținut înainte de 2009 > calificarea 95 - CE > trebuie să fie validă - ADR > necesar

Salarizare: Salariul e de 2700 brut, respectiv circa 2000 euro net. Diurna: 28 euro/zi Pentru fiecare noapte dormita in camion - 8 euro Pentru deplasare 5 zile consecutive - bonus 144 euro Cazarea este oferită de către angajator.

Alte condiții: Jobul de șofer la Meidel presupune din partea angajatului multă flexibilitate. TRANSPORTUL: Nu asiguram transport ! NU PERCEPEM COMISION ! Mai multe detalii la numarul de telefon: +40747304435. Vă rugăm nu ezitați să ne contactați pentru mai multe detalii.

Descriere Companie
LH Recruitin Consultant recrutează personal pentru domeniul medical. Oferim locuri de muncă pentru asistenți medicali în spitalele și sanatorii din Germania. Vă asiguram traning, îndrumare pe tot parcursul procesului echivalare si recunoastere a diplomei de Asistent/Asistentă medicală generalist/ă în Germania, asistență juridică și logistică în vederea integrării din punct de vedere social si profesional, etc.